Κατασκοπευτικά κι κάμερες παρακολούθησης

Αποτελεσματικες κατασκοπευτικες καμερες για να ελεγχετε την babysitter σας

2011-09-07 10:37

Η συνεχόμενη φροντίδα των παιδιών σας είναι πολύ σημαντική ειδικά όταν εσείς λείπετε. Κάποιος πρέπει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Δεν τα καταφέρνουν από μόνα τους ειδικά όταν είναι σε μικρή ηλικία. Αν είστε στη δουλειά, δεν θα θέλατε να ανησυχείτε σε τί κατάσταση είναι τα παιδιά σας όλη την ώρα. Αυτό μπορεί να επηρεάσει την επίδοσή σας στον χώρο της εργασίας σας. Αν είστε σε κάποιο επαγγελματικό ταξίδι, θα αισθάνεσθαι την πεποίθηση ότι τα παιδιά σας είναι σε καλά χέρια.  

Μέρος στη διασφάλιση της ασφάλειας στο σπίτι σας λαμβάνει και μία αξιόπιστη babysitter. Αυτός ή αυτή είναι άτομα που θα προσέχουν τα παιδιά σας τη στιγμή που έχει συμφωνηθεί. Θα εκτελούν όλα τα καθήκοντά που θα τους έχετε αναθέσει για τα παιδιά σας. Μιας και τα παιδιά σας αξίζουν πάρα πολλά, δεν θα θέλατε να τα βλάψουν καθόλου. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι προσλαμβάνουν νταντάδες ώστε να σιγουρευτούν ότι τα παιδιά τους θα έχουν την απαιτούμενη φροντίδα ενώ εκείνοι λείπουν.

Παρόλα αυτά έχουν αναφερθεί περιπτώσεις στις οποίες παιδιά έχει κακοποιηθεί από μπέιμπι σίτερ που είχαν προσλάβει. Αυτό μπορεί να σας χτυπήσει καμπανάκι όταν είναι να προσλάβετε μία / έναν για να φροντίζει τα παιδιά σας. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες αμφιβολίες και δισταγμοί για το άν θα πρέπει να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτή τη μέθοδο φύλαξης / φροντίδας των παιδιών σας. Αλλά το γεγονός είναι ότι μερικές φορές δεν έχετε άλλη επιλογή. Αυτή είναι η περίπτωση ειδικά όταν πρέπει να πάτε στη δουλειά και να κερδίσετε χρήματα για την οικόγενειά σας. Για να σταματήσετε να ανησυχείτε , πρέπει να αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε μία κατασκοπευτική συσκευή που θα καταγράφη τα γεγονότα που διαδραματίζονται σπίτι σας.

Η κατασκοπευτική κάμερα σπιτιού είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να ελέγξεις τις νταντάδες, του τί κάνουν με τα παιδιά σας ενώ εσείς είστε μακριά για δουλειά. Είναι αποτελεσματική και σας δίνει σιγουριά ότι τα παιδιά σας είναι σε καλά χέρια. Όταν επιστρέψετε σπίτι σας, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε από κοντά, εσείς οι ίδιοι, τα βιντεοσκοπημένα γεγονότα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώς σκληρή απόδειξη όταν υπάρξει κακοποίηση. Όμως αν η babysitter σας έχει καλή συμπεριφορά τότε θα πρέπει να της δώσετε τα εύσημα για την συμπεριφορά της.   

Μπορείτε να την εγκαταστήσετε στο χώρο όπου συνήθως κινούνται η μπέιμπι σίτερ /νταντά με το παιδί σας. Αυτό μπορεί να είναι σε ένα πλέι ρουμ αν ειδικά περνούν πολλές ώρες εκεί μέσα. Μπορεί να είναι σε κάποιο παιχνίδι, σε κάποιο ρολόι τοίχου ή ακόμα και σε κάποιο άρωμα χώρου. Εσείς θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να διαλέξετε το κατάλληλο μέρος εγκατάστασης ώστε να μην ξεφύγετε από τον σκοπό της επιτήρησης. Υπάρχουν επίσης κάποια πρόσθετα χαρακτηριστικά αυτής της συσκευής ώστε να καταγράφει όταν ανιχνεύει κίνηση.  

Έχετε μια μεγάλη ποικιλία από επιλογές όταν πρόκειτε να αγοράσετε κάμερες παρακολούθησης νταντάδων. Πρέπει να θυμάστε ότι υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που θα πρέπει να αποφύγετε κατά τη χρήση τους. Είναι παράνομο όταν την έχετε εγκαταστήσει μέσα στην τουαλέτα ή σε αποδυτήρια του σπιτιού. Πρέπει επίσης να ελέγξετε και την τοπική πολιτική του νόμου ώστε να σιγουρευτήτε ότι την χρησιμοποιείτε για νόμιμη χρήση.

Εγκαθιστώντας μια οικιακή κάμερα παρακολούθησης είναι πράγματι χρήσιμη στο να ελέγξετε τις νταντάδες σας για το πόση φροντίδα δίνουν στα παιδιά σας.

Εξυπνες κατασκοπευτικες λυσεις

Επικοινωνια

ΜΑΤ ΟΕ

info@mat-security.com

Αισχύλου 4 Ελευσίνα
ΤΚ 19200

210.554.3227
210.554.3222
211.800.0210

Νέο Κατάστημα
Αγ. Αντώνιος Περιστέρι (Μετρό)
Δωριέων 10 Τηλ. 210.5710.074

Αναζήτηση στο site

Την συγκεκριμένη σελίδα την βρήκατε ενδιαφέρουσα ή απλά σας άρεσε; Κάντε ένα κλικ!

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

2016-03-01 12:05

Όροι χρήσεως

Προσφορές σε συσκευές παρακολούθησης και ασφάλειας

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode