Κατασκοπευτικά κι κάμερες παρακολούθησης

Η εγκατάσταση μιας ψεύτικης κάμερας ασφαλείας γιατί είναι καλή ιδέα

2017-08-24 12:19

Εάν είστε ιδιοκτήτης μίας κατοικίας ή ενός καταστήματος, μία κάμερα ασφαλείας ή παρακολούθησης είναι απολύτως αναγκαία. Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες πολύ συχνά απαιτούν κάμερες ασφαλείας για το γραφείο, το κατάστημα ή το σπίτι σας ώστε να ασφαλίσουν το χώρο. Γι' αυτό και στην αγορά πλέον κυκλοφορούν εκτός από τις αληθινές κάμερες ασφαλείας και οι ψεύτικες. Η ανάγκη, η ζήτηση για κάμερα ασφαλείας ήταν μεγάλη αλλά πολλές φορές το κόστος δεν επέτρεπε την αγορά αυτής. 'Ετσι ήρθαν οι ψεύτικες κάμερες ασφαλείας να αναπληρώσουν το κενό. Είναι τόσο όμοιες με τις πραγματικές που η πλειονότητα των διαρρηκτών δεν μπορεί να βρει διαφορά ανάμεσα σε μία κανονική και σε μία ψεύτικη κάμερα ασφαλείας. Υπάρχουν είδη κάμερας εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, καθώς επίσης και πρόσφατες εκδόσεις ασύρματων μοντέλων (συνήθως έχουν κεραίες).

Το κλειδί σ’ αυτή την περίπτωση; το πόσο ρεαλιστική είναι η εικόνα τους. Όλα αυτά τα ομοιώματα καμερών μοιάζουν τόσο αληθινά και πολλά απ’ αυτά διαθέτουν LED φωτάκια, που αναβοσβήνουν ακριβώς όπως τα κανονικά.

ψευτικές κάμερες

Επί του θέματος και χωρίς καμία αμφιβολία, τουλάχιστον μία κάμερα παρακολούθησης πρέπει να τοποθετηθεί σε κάθε εξωτερικό και εσωτερικό σημείο και δίπλα από κάθε εξωτερικό οίκημα, όπως ένα χώρο στάθμευσης ή μια αποθήκη του σπιτιού. Εάν είναι εφικτό, τοποθετήστε την κάμερα με τέτοια γωνία, ώστε να μπορεί να καταγράφει ακόμα και τα πιο χαμηλά παράθυρα της οικία σας.

Υπάρχουν δύο σοβαροί λόγοι που οι ιδιοκτήτες κατοικιών και κατσστημάτων πρέπει να λάβουν υπ' όψη τους την απόκτηση μιας κάμερας ασφαλείας. Μ' αυτό τον τρόπο στέλνουν ένα καθαρό μήνυμα στους κλέφτες, οι οποίοι ψάχνουν ανά γειτονιά για τα επόμενα θύματά τους με σκοπό να βρουν έναν εύκολο στόχο,να μείνουν μακριά από την περιουσία σας. Ο άλλος λόγος είναι το γεγονός πως, αν δεν είναι τόσο έξυπνοι ώστε να απομακρυνθούν από τις ξένες ιδιοκτησίες, η εικόνα τους θα καταγραφεί, πράγμα που καθιστά την αναγνώριση τους από την αστυνομία ευκολότερη. Στατιστικές μελέτες δείχνουν ότι εάν έχετε μια εικόνα του ληστή για να δείξετε στην αστυνομία, οι πιθανότητες να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν αυξάνονται κατά 50%.

'Ετσι λοιπόν αυτό που λαμβάνει κανείς υπ’ όψη του αγοράζοντας ένα ομοίωμα συστήματος ασφαλείας, είναι σαφώς το κόστος. Η τιμή μιας αληθινής κάμερας ασφαλείας μπορεί να είναι εξαιρετικά υψηλή και εξαρτάται από τις περιοχές που πρέπει να καλύψει και τον αριθμό των δωματίων που διαθέτει η ιδιοκτησία σας. Σε τέτοια περίπτωση, όπως είναι φυσικό το κόστος μπορεί να ανέβει πολύ γρήγορα καθώς θα χρειάζονταν τουλάχιστον τέσσερις με πέντε κάμερες.

Οι ψεύτικες κάμερες ασφαλείας έχουν βελτιωθεί, όσον αφορά την ποιότητα τους, πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Έτσι θα δυσκολευόταν ακόμα και ένας ειδικός, στην περίπτωσή μας ένας διαρρήκτης, ακόμα και αν την παρατηρούσε προσεχτικά, να ξεχωρίσει την ψεύτικη κάμερα από την αληθινή. Ειδικά το φωτάκι LED το οποίο σηματοδοτεί τη λειτουργία της κάμερας την κάνει να φαίνεται άκρως αληθινή και υπό λειτουργία.

 

ψευτική κάμερα

Άλλα μοντέλα προσφέρουν ανιχνευτές κίνησης ή ακόμα και φωνητική προειδοποίηση, όμοια με τα πιο ακριβά, αληθινά μοντέλα. Κανένας δεν θα μπορεί να ανακαλύψει τη διαφορά γνησιότητας μεταξύ τους.


Συμπερασματικά, με τον παραπάνω τρόπο μπορείτε να βελτιώσετε την ασφάλεια του σπιτιού σας, εμποδίζοντας μια πιθανή ληστεία με το να εγκαταστήσετε αυτά τα οικονομικά υποκατάστατα καμερών ασφαλείας και ταυτόχρονα να σώσετε σημαντικό μέρος των χρημάτων σας.

Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο για να σας βοηθήσουμε ανάλογα με τις ανάγκες σας

2118000210 - 2105543227-2105710074

Επικοινωνια

ΜΑΤ ΟΕ

info@mat-security.com

Αισχύλου 4 Ελευσίνα
ΤΚ 19200
ΓΕΜΗ: 054905609000

210.554.3227
210.554.3222
211.800.0210

Νέο Κατάστημα
Αγ. Αντώνιος Περιστέρι (Μετρό)
Δωριέων 10 Τηλ. 210.5710.074

Αναζήτηση στο site

Την συγκεκριμένη σελίδα την βρήκατε ενδιαφέρουσα ή απλά σας άρεσε; Κάντε ένα κλικ!

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

2016-03-01 12:05

Όροι χρήσεως

Προσφορές σε συσκευές παρακολούθησης και ασφάλειας

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode