Κατασκοπευτικά κι κάμερες παρακολούθησης

Κρατηστε τους κλεφτες μακρια απο τα σπιτια σας

2018-09-02 11:44

 

Κάθε χρόνο, υφίστανται αρκετές ληστείες και διαρρήξεις με την πληοψηφία τους να συμβαίνουν τους καλοκαιρινούς μήνες Ιούλιο και Αύγουστο και στις γιορτές Χριστούγεννα, Πάσχα. Πηγαίνοντας διακοπές μπορεί να είναι το πιο χαλαρωτικό πράγμα στον κόσμο αλλά πριν την αναχώρησή σας, σας δίνουμε παρακάτω κάποιες χρήσιμες ιδέες για να κρατήσετε τους κλέφτες μακριά από το σπίτι σας ενώ εσείς είστε διακοπές.

  • Κρατήστε το σπίτι σας καλά φωτισμένο. Τοποθετήστε χρονοδιακόπτες φωτισμού ώστε να ανάβουν τα φώτα όταν νυχτώνει. Οι διαρρήκτες τείνουν να μην επιτίθενται σε σπίτια που είναι καλά φωτισμένα και κατά συνέπεια είναι εύκολα ορατοί.
  • Έμπιστος γείτονας. Ζητήστε από έναν έμπιστο γείτονα ή φίλο να ρίχνει μια ματιά στο σπίτι σας κατά την απουσία σας. Βεβαιωθείτε ότι τους έχετε πει αν περιμένετε επισκέπτες κατά την απουσία σας ώστε να είναι ενήμεροι.
  • Σταματήστε να λαμβάνεται τον ημερήσιο τύπο ή την αλληλογραφία σας ή βάλτε τον γείτονα σας να λαμβάνει την αλληλογράφια σας και του ημερήσιου τύπου. Ένα βουνό από αλληλογραφία ή εφημερίδες είναι ένδειξη καλή για τους κλέφτες, ότι δηλαδή εσείς είστε εκτός σπιτιού. Ένας άλλος τρόπος για να κρύψετε την αλληλογραφία σας είναι να τοποθετήσετε μεγαλύτερα και με κλειδαριά γραμματοκιβώτια. Αυτό θα σας εξασφαλίσει ότι η αλληλογραφία σας δεν είναι ορατή από τους διαρρήκτες. 
  • Εξετάστε το σπίτι σας πριν αναχωρήσετε. Κάντε μία λίστα ελέγχου για τα πιο πιθανά προσβάσιμα μέρη από κλέφτες και εξασφαλίστε ότι τα έχετε κλειδώσει και ασφαλίσει καλά.
  • Κρύψτε όλα τα πολύτιμα αντικείμενα. Σιγουρευτήτε ότι έχετε κρύψει όλα τα πολύτιμα αντικείμενα ώστε να μην είναι ορατά απο τα παράθυρα απο τους ληστές. Με αυτό τον τρόπο οι ληστές δνε θα έχουν λόγο για να εισέλθουν. 
  • Σύστημα ασφαλείας. Σπίτια δίχως σύστημα παρακολούθησης είναι τρεις φορές πιο πιθανόν να διαρρηχθούν ή ληστευτούν από εκείνα που έχουν ήδη ένα σύστημα παρακολούθησης.

προστασία σπιτιών με συστήματα συναγερμών και παρακολούθησης

 

  • Κάμερες παρακολούθησης. Είτε είναι αληθινές ή ψεύτικες, αν τις αντιληφθούν οι εισβολείς δεν θα ρισκάρουν να πιαστούν και κατά συνέπεια δεν θα εισβάλουν. 
  • Τηλέφωνο σπιτιού. Ποτέ μην αφήνετε μήνυμα στον τηλεφωνητή σας τύπου: ¨ «δεν είμαστε σπίτι τώρα» ή «λύπουμε σε διακοπές και θα επιστρέψουμε σε μία εβδομάδα». Αυτό διαβεβαιώνει τους κλέφτες ότι δεν θα είστε σπίτι. Επίσης χαμηλώστε τον ήχο κουδουνίσματος του τηλεφώνου σας ή κάντε το να χτυπάει μόλις μία φορά. Αν οι εισβολείς ακόυσουν το τηλέφωνο να χτυπάει και κανείς να μην το σηκώνει θα υποθέσουν ότι δεν είστε σπίτι. 

Ακολουθώντας αυτές τις χρήσιμες πληροφορίες, βρίσκεστε στο σωστό δρόμο ώστε να προστατέψετε καλύτερα το σπίτι σας. Αυτές οι συμβουλές θα κατεβάσουν τα επίπεδα του στρές σας ώστε να απολαύσετε τις διακοπές σας. 

Επικοινωνια

ΜΑΤ ΟΕ

info@mat-security.com

Αισχύλου 4 Ελευσίνα
ΤΚ 19200
ΓΕΜΗ: 054905609000

210.554.3227
210.554.3222
211.800.0210

Νέο Κατάστημα
Αγ. Αντώνιος Περιστέρι (Μετρό)
Δωριέων 10 Τηλ. 210.5710.074

Αναζήτηση στο site

Την συγκεκριμένη σελίδα την βρήκατε ενδιαφέρουσα ή απλά σας άρεσε; Κάντε ένα κλικ!

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

2016-03-01 12:05

Όροι χρήσεως

Προσφορές σε συσκευές παρακολούθησης και ασφάλειας

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode