Κατασκοπευτικά κι κάμερες παρακολούθησης

Λογοι για να εγκαταστησετε ενα συναγερμο σπιτιου

2018-02-24 10:55

Σ' ένα σπίτι έχει γίνει απαραίτητο να περιέχει ένα σύστημα συναγερμού για διάφορους λόγους.Υπάρχει μια ευρεία ποικιλία συναγερμών για να επιλέξετε, καθώς ο σχεδιασμός ενός συναγερμού μπορεί να σώσει πραγματικά τη ζωή και την περιουσία σας. Αξιοσημείωτοι λόγοι για να αγοράσετε έναν συναγερμό σπιτιού είναι εκτός από την αποτροπή στους εισβολείς, το γεγονός ότι μπορεί να σας σώσει και κατά τη διάρκεια μιας πυρκαγιάς.

Το τι θαπεριέχει ένας συναγερμός για να προστατεύει το σπίτι ή το γραφείο σας είναι αποκλειστικά δική σας επιλογή. Όμως εμείς σας συνιστούμε να θωρακίσετε τουλάχιστον περιμετρικά το χώρο σας (πορτές, παράθυρα, γκαραζόπορτα, ρολά γκαράζ κ.α), λαμβάνοντας υπόψη σας το γεγονός ότι αρκετοί διαρρήκτες προσπαθούν να εισβάλουν από το μπροστινό καθώς και στο πίσω μέρος αυτών.  

Εξαιτίας αυτού, πλαϊνές πόρτες, πόρτες υπογείου και πόρτες γκαράζ είναι όλα μέσα στη μελέτη εγκατάστασης ενός συναγερμού. Εάν εγκαταστήσετε όμως τον πρώτο συναγερμό που θα βρείτε μπροστά σας μπορεί να πληρώσετε πολύ περισσότερα από όσα τελικά χρειάζονταν. Πάρτε λοιπόν το χρόνο σας και κάντε την έρευνα για χάρη της ασφάλειάς σας, της ασφάλειας της οικογένειάς σας αλλά και για οικονομικούς λόγους.

Με τον κατάλληλο συναγερμό, εάν είστε στο σπίτι σας, μπορείτε να κοιμόσαστε ήσυχοι αλλά και όταν λείπετε να μην υπάρχει ο φόβος ότι το σπίτι σας είναι εύκολα προσβάσιμο για κλοπή. Λέγοντας αυτό εννοούμε ότι μπορείτε να ενεργοποιείται το συναγερμό όταν βρήσκεστε στο εσωτερικό του και να κινήστε ελεύθερα για να κάνετε τις εργασίες ή να κοιμάστε αλλά εάν προσπαθήσουν να μπουν οι κλέφτες από οποιαδήποτε είσοδο θα χτυπήσει η σειρήνα του συναγερμού και θα σας ενημερώσει άμεσα τηλεφωνικά όταν κάποιος θελήσει να μπεί αλλά θα τον αποθήσει ταυτόχρονα. Αυτό είναι μεγάλη εξυπηρέτηση ειδικά κατά τη διάρκεια της ημέρας όταν θα είναι τα μέλη της οικογένεια στο σπίτι μόνα τους.

Είτε λοιπόν θέλετε να προστατεύσετε το σπίτι σας ή την επιχείρηση σας ο συναγερμός είναι μια καλή ιδέα και σας προειδοποιεί όχι μόνο σε περίπτωση κινδύνου, ώστε να μπορεί να ξεφύγει ή να καλέσετε για βοήθεια, αλλά και για να προστατεύσει το σπίτι ή την επιχείρησή σας.

Επικοινωνια

ΜΑΤ ΟΕ

info@mat-security.com

Αισχύλου 4 Ελευσίνα
ΤΚ 19200
ΓΕΜΗ: 054905609000

210.554.3227
210.554.3222
211.800.0210

Νέο Κατάστημα
Αγ. Αντώνιος Περιστέρι (Μετρό)
Δωριέων 10 Τηλ. 210.5710.074

Αναζήτηση στο site

Την συγκεκριμένη σελίδα την βρήκατε ενδιαφέρουσα ή απλά σας άρεσε; Κάντε ένα κλικ!

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

2016-03-01 12:05

Όροι χρήσεως

Προσφορές σε συσκευές παρακολούθησης και ασφάλειας

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode