Κατασκοπευτικά κι κάμερες παρακολούθησης

Χρηση και λειτουργια μαγνητικων επαφων συναγερμου

2018-02-24 10:28

Η εταιρεία μας έχει διάφορα είδη επαφών για πόρτες και παράθυρα που σας δίνει τη δυνατότητα να διαλέξετε την κατάλληλη για το δικό σας ασύρματο ή και ενσύρματο σύστημα ασφαλείας της οικίας σας. Συνήθως ένα κιτ συστήματος ασφαλείας περιλαμβάνει μία επαφή για πόρτα ή παράθυρο αλλά αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό για την ασφάλεια που χρειάζεται το σπίτι σας.  

Οι επαφές των πορτών και παραθύρων λειτουργούν με αισθητήρα και μαγνήτη. Ο αισθητήρας τοποθετείτε στο κάσωμα της πόρτας ή του παραθύρου, ενώ η μαγνητική επαφή τοποθετείτε πάνω στην πόρτα ή πάνω στο παράθυρο. Αυτό δημιουργεί ένα κύκλωμα μεταξύ των δύο. Παρόλα αυτά, όταν αυτό το κύκλωμα «σπάσει» με το άνοιγμα μιας πόρτας ή ενός παραθύρου (ανοίγοντας κάποιο από αυτά), στέλνεται σήμα στο κεντρικό σύστημα του συναγερμού ότι κάποια είσοδος/είσβολή έχει πραγματοποιηθεί.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι επαφών για πόρτες και παράθυρα. Οι επαφές επιφάνειας και οι χωνευτές.Οι επαφές επιφάνειας, όπως λέει και το όνομά τους, τοποθετούνται στην επιφάνεια του κασώματος της πόρτας ή του παραθύρου ενώ οι μαγνητικές επαφές τοποθετούνται στην ίδια την επιφάνεια των παραθύρων ή των πορτών. Με τις χωνευτές επαφές, οι αισθητήρες αλλά και οι μαγνητικές επαφές τοποθετούνται εσωτερικά της πόρτας ή του παραθύρου.

Ένας τρίτος τύπος επαφής είναι η επαφή της γκαραζόπορτας ή του ρολού. Η επαφή αυτή είναι παρόμοια με την επιφανειακή επαφή σε εμφάνιση και λειτουργία. Παρόλα αυτά ο αισθητήρας της συνήθως εγκαθίστανται πάνω στην γκαραζόπορτα ή στο δάπεδο αυτής. Ενώ η μαγνητική επαφή εγκαθίστανται πάνω στο ρολλό ή την γκαραζόπορτα ή στο πανέλο αυτής.

Θυμηθείτε, προτεραιότητα πρέπει να δίνετε όχι μόνο στο σύστημα ασφαλείας είτε αυτό είναι ασύρματο ή ενσύρματο αλλά και στις επαφές αυτών. Ενώ οι ενσύρματες επαφές κοστίζουν λιγότερο, χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να τις εγκαταστήσετε. Από την άλλη πλευρά, οι ασύρματες επαφές είναι πιο εύκολες στην εγκατάστασή τους και μπορείτε να προσθέσετε πάνω τους και άλλες καθώς και να τις μετακινήσετε ευκολότερα.   

Επικοινωνια

ΜΑΤ ΟΕ

info@mat-security.com

Αισχύλου 4 Ελευσίνα
ΤΚ 19200
ΓΕΜΗ: 054905609000

210.554.3227
210.554.3222
211.800.0210

Νέο Κατάστημα
Αγ. Αντώνιος Περιστέρι (Μετρό)
Δωριέων 10 Τηλ. 210.5710.074

Αναζήτηση στο site

Την συγκεκριμένη σελίδα την βρήκατε ενδιαφέρουσα ή απλά σας άρεσε; Κάντε ένα κλικ!

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

2016-03-01 12:05

Όροι χρήσεως

Προσφορές σε συσκευές παρακολούθησης και ασφάλειας

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode