Κατασκοπευτικά κι κάμερες παρακολούθησης

Eπιλογες συναγερμων σπιτιων

2013-01-08 11:53

ΦΘΗΝΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ

φθηνοί συναγερμοί σπιτιώνΑυτά τα οικονομικά πακέτα συναγερμών έχουν ένα  μόνο σκοπό: να σας προφυλάξουν για ένα αποκλειστικά συγκεκριμένο λόγο παραβίασης του σπιτιού. Ο φθηνός συναγερμός μπορεί να αποτελείται από επαφές, ραντάρ,  ανιχνευτές καπνού, επαφές ρολλών που ανιχνεύουν το άνοιγμα των πορτών και παραθύρων και ενεργοποιούν τον συναγερμό.

 

 

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΜΕ ΣΕΙΡΗΝΑ

συναγερμοι με σειρηνα
Τα ολοκληρωμένα πακέτα συναγερμών, με την παραβίαση τους ενεργοποιούν την σειρήνα, εκείνη χτυπά προειδοποιώντας  τους ένοικους για πιθανή παραβίαση του χώρου. Τα συγκεκριμένα συστήματα συναγερμών δεν κάνουν τίποτα άλλο εκτός από το να ενεργοποιούν μια σειρήνα, με το μειονέκτημα εάν δεν υπάρχει κάποιος να ανταποκριθεί να μην είναι αποτελεσματικά. Παρόλα αυτά,ο θόρυβος από μόνος του είναι αρκετός για να φοβίσει τον διαρρήκτη.

 

 

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ  ΣΠΙΤΙΩΝ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

συναγερμοι σπιτιων με τηλεφωνικη ειδοποιηση
Τα πιο εξελιγμένα πακέτα συναγερμών είναι οι συναγερμοί που σας ειδοποιούν τηλεφωνικώς. Οι συγκεκριμένοι συναγερμοί καλούν τηλεφωνικά νούμερα που έχουν καταχωρηθεί στην κεντρική μονάδα όταν ο συναγερμός ενεργοποιηθεί. Σε αυτή την περίπτωση όλα είναι αυτόματα. Επίσης μπορούν να καλέσουν τηλεφωνικά μέχρι τέσσερα διαφορετικά νούμερα (κινητά και σταθερά).

 

 

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ  ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΛΗΨΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ

gsm συναγερμοι σπιτιωνΑυτοί οι συναγερμοί ασφαλείας είναι μονάδες που, όταν ενεργοποιηθούν, επικοινωνούν τηλεφωνικά σε μία υπηρεσία ασφαλείας(security) και  στην συνέχεια οι εργαζόμενοι υπηρεσίας αυτής καλούν τον ιδιοκτήτη κατόπιν ι την αστυνομία ή την πυροσβεστική. Τέλος, υπάρχουν υπηρεσίες security που στέλνουν ανθρώπους τους να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Επικοινωνια

ΜΑΤ ΟΕ

info@mat-security.com

Αισχύλου 4 Ελευσίνα
ΤΚ 19200
ΓΕΜΗ: 054905609000

210.554.3227
210.554.3222
211.800.0210

Νέο Κατάστημα
Αγ. Αντώνιος Περιστέρι (Μετρό)
Δωριέων 10 Τηλ. 210.5710.074

Αναζήτηση στο site

Την συγκεκριμένη σελίδα την βρήκατε ενδιαφέρουσα ή απλά σας άρεσε; Κάντε ένα κλικ!

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

2016-03-01 12:05

Όροι χρήσεως

Προσφορές σε συσκευές παρακολούθησης και ασφάλειας

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode