Κατασκοπευτικά κι κάμερες παρακολούθησης

Μέθοδοι προστασίας ηλικιωμένων από κακοποίηση

2019-01-09 12:47

Ηλικιωμένοι: άτομα μεγάλης ηλικίας. Αυτός είναι όμως μόνο ο ορισμός της λέξης. Στην πραγματικότητα είναι τα άτομα που μας μεγάλωσαν, οι γονείς μας, οι γιαγιάδες μας ή και οι παππούδες μας, αυτοί που στάθηκαν με υπομονή και επιμονή δίπλα μας, στα πρώτα βήματα της ζωής μας, στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, αυτοί που μας δίδαξαν τις αξίες της ζωής. Σ' αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν αξίζει να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας, την ανθρωπιά μας. Αξίζουν την τρυφερότητά μας, την στοργή μας. 

Δυστυχώς όμως, στην εποχή που ζούμε, υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να κατανοήσουν ότι οι ηλικιωμένοι έχουν δικαίωμα στη ζωή. Αναγνωρίζουν ότι είναι ένα ακόμη αναλώσιμο προϊόν και γι' αυτό η συμπεριφόρα τους κάθε άλλο παρά σεβασμό δείχνει. Η κακομεταχείρηση είναι ο τρόπος για να τους αντιμετωπίσουν. Ο παραλογισμός τους είναι ο σύμβουλός τους ώστε να συμπεριφέρονται στους ηλικιωμένους σαν άχρηστα άτομα. Φαινόμενα που ακούμαι και διαβάζουμε καθημερινά. Νοσηλεύτριες / νοσηλευτές σε οίκους ευγηρίας, άτομα που φροντίζουν κατ' οίκον ηλικιωμένους, ανήκουν στην κατηγορία που ενώ θα έπρεπε να αγαπούν αυτούς που φροντίζουν, φροντίζουν για το ακριβώς τ' αντίθετο. Κακοποιούν τους ηλικιωμένους με κάθε τρόπο. Βία λεκτική, σωματική όπως και να την ονομάσεις βία είναι. Πρέπει λοιπόν να προσπαθήσουμε, εμείς που πραγματικά αγαπάμε και σεβόμαστε αυτούς τους ανθρώπους να βρούμε τρόπους ώστε να τους προστατέψουμε. να τους κάνουμε να αισθανθούν ασφαλείς. Να τους δείξουμε έμπρακτα αυτά που λέμε. 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το κάνουμε αυτό, έχοντας σύμμαχό μας την τεχνολογία. Λόγω του ότι οι ηλιωμένοι είναι ανήμποροι ν' αντιδράσουν σε κάθε μορφή βίας που τους ασκείται, μία κάμερα παρακολούθησης του χώρου που κινούνται θα ήταν χρήσιμη.Υπάρχουν πολλών ειδών κάμερες παρακολούθησης, μικρών και μεγαλύτερων μεγεθών, διαφόρων σχεδίων ώστε να μην γίνονται εύκολα αντιληπτές και να μεγιστοποιούν την προστασία στα άτομα που αγαπάμε. Στα άτομα που δεν θέλουμε να τα δούμε χτυπημένα, γδαρμένα, σωματικά αλλά και ψυχικά. 

Επίσης εκτός από την τεχνολογία, έχει δωθεί και η εθνική τηλεφωνική γραμμή SOS 1065, η οποία συμβάλει θετικά σε περιστατικά αναγγελίας εξαφάνισης ηλικιωμένων αλλά και σε περιστατικά καταγγελίας κακομεταχείρισης, κακοποίησης ή παραμέλησης αυτών. 

Όποια πάντως και αν είναι η επιλογή σας, ο σκοπός σας πρέπει να είναι ένας: η καλή ποιότητα ζωής των ανθρώπων που μας μεγάλωσαν, των ηλικιωμένων! 

κρυφή κάμερα ρολόι για παρακολούθηση ηλικιωμένων   

συσκευές παρακολούθησης μέσω κινητού για ηλικιωμένους

 

ρολόι κάμερα προστασία ηλικιωμένων               κρυφές κάμερες τιμές

 

προστασία ηλικιωμένων με κρυφές κάμερες    κρυφή κάμερα κρεμάστρα

Παράδοση την επόμενη μέρα σ' όλη την Ελλάδα

Πληρωμή με την παράδοση της παραγγελίας

Τηλεφωνικό κέντρο 2118000210-2105543227-2105710074 

'Έξυπνες συσκευές παρακολούθησης σε οικονομικές τιμές

Προσφορές σε ρολόγια με κάμερες

Αυτή η κατηγορία είναι κενή.

Επικοινωνια

ΜΑΤ ΟΕ

info@mat-security.com

Αισχύλου 4 Ελευσίνα
ΤΚ 19200
ΓΕΜΗ: 054905609000

210.554.3227
210.554.3222
211.800.0210

Νέο Κατάστημα
Αγ. Αντώνιος Περιστέρι (Μετρό)
Δωριέων 10 Τηλ. 210.5710.074

Αναζήτηση στο site

Την συγκεκριμένη σελίδα την βρήκατε ενδιαφέρουσα ή απλά σας άρεσε; Κάντε ένα κλικ!

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

2016-03-01 12:05

Όροι χρήσεως

Προσφορές σε συσκευές παρακολούθησης και ασφάλειας

Το e-shop υλοποιήθηκε από Webnode